Logo Portisa

Prefab badkamers

Prefab badkamers

Bouw slim, bouw met Portisa

Specialist in prefab badkamers

Portisa is specialist in het ontwikkelen en bouwen van unieke prefab badkamers. De hoogwaardige prefab badkamers worden gebruikt in verschillende sectoren in binnen -en buitenland, waar kwaliteit en bouwgemak belangrijk is.

De prefab badkamers van Portisa worden geplaatst in hotels, cruiseschepen, ziekenhuizen en woningen.

Portisa ontwikkelt prefab badkamers in alle denkbare soorten en maten. Van heel eenvoudig tot zeer luxe. Afhankelijk van het budget, de doelgroep en het project, ontwikkelt Portisa de prefab badkamer op maat.

Portisa prefab badkamers zijn de perfecte keuze wanneer er vraag is naar seriematige productie van badkamers met een vaste maat, vorm en uitvoering.

Bouw slim, bouw met Portisa

Ontwerpvrijheid.
Ontdek de volledige vrijheid om, eventueel samen met een architect, een unieke prefab badkamer te ontwerpen en door Portisa te laten bouwen. Er zijn veel mogelijkheden zolang het ontwerp technisch verantwoord en uitvoerbaar is.
Minimalisatie faalkosten.
Alle bouwwerkzaamheden vinden plaats in onze eigen fabriek. Met behulp van het 3D virtueel ontwerp, gecombineerd met het testen van de badkamers in onze fabriek, worden faalkosten tot een minimum gereduceerd.
Verkorte bouwtijden.
Alle badkamers worden op basis van uw wensen door Portisa in zeer korte tijd op maat gebouwd. Omdat wij alle disciplines onder één dak hebben, wint u tot wel tot 3 maanden aan tijd op de totale bouwperiode.
Duurzaamheid.
Portisa werkt met materialen van hoogstaande kwaliteit die een lange levensduur garanderen. Duurzaam bouwen sinds '20 verplicht. Portisa bouwt duurzaam. Lees hier alles over circulair bouwen.
Afstemming en installatie.
Wij zorgen voor een soepele afstemming met de installateur en overige betrokken partijen. De badkamers worden in onze fabriek getest en wij garanderen een volledige werkende prefab badkamer bij plaatsing.
Optimale productie omstandigheden.
De productie van onze prefab badkamers vindt altijd plaats onder perfect geconditioneerde omstandigheden voor een optimale kwaliteit.
Efficient werken.
Er is bij ons slechts één aanspreekpunt voor het sanitair in de bouw. Het afval op de bouwplaats is nihil. Er zijn geen opslagkosten op de bouwplaats. Alle voorbereiding in één hand.

Het ontwerp proces

Wij werken met een 3D CAD ontwerpsoftware waarmee we alle prefab badkamers in 3D ontwerpen. Hiermee krijgt u als klant inzicht in hoe de badkamer er nog voor de productie uit komt te zien. De 3D modellen zijn tevens te gebruiken voor BIM, zodat virtueel al gezien kan worden of alles precies past. U als klant blijft op deze manier betrokken vanaf het ontwerp tot het eindresultaat. Tevens bent u te allen tijde van harte welkom in onze fabriek tijdens het gehele traject, vanaf het ontwerp en gedurende de bouw tot het eindresultaat. Wilt u voorafgaand aan een eventueel project zien hoe een prefab badkamer wordt gebouwd, ook dan bent u welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Al onze badkamers worden uitgevoerd en geleverd met aan en afvoerpunten voor water en aansluitpunten voor electra. Dit geheel volgens het ‘plug and play concept. Desgewenst kan er in overleg meer op de badkamer worden gemonteerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hollewandoos voor een keycard systeem van een hotel, condensafvoeren voor airco units en afvoer voor grijswatersysteem of grijswatercircuit.

Wij leveren een all-in garantie voor al onze prefab badkamers en zijn het aanspreekpunt voor alle onderdelen in de badkamer. Korte communicatielijnen zorgen voor helderheid en duidelijkheid naar u als opdrachtgever en alle betrokken partijen.

Badkamer specificaties

De prefab badkamers van Portisa worden opgebouwd uit een verzinkt stalen onderconstructie waarop gezette verzinkt stalen wandpanelen worden geplaatst. Tegen de stalen wand- en vloerconstructie kan bijna elke gewenste afwerking geplaatst worden. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan kunststof tegelwerk, glas of Corian. De wandpanelen worden qua breedte aangepast aan het gekozen afwerkingsmateriaal.

Wij werken met Sendzimir staal. Sendzimir is voorverzinkt staal dat na het walsen door een zinkbad is gegaan. Het doel van dit proces is om het staal te beschermen tegen corrosie, wat tevens een lange levensduur garandeert.

Plaatsing en logistiek

Planning en tijd is cruciaal bij het plaatsen van prefab badkamers. In overleg met de opdrachtgever en de aannemer wordt afgestemd wanneer de badkamers naar binnen worden gebracht.

Bekijk de video “Portisa aan het werk”.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2024 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu