Project
Broerenkwartier Zwolle

Geheel modulair gebouwd
Opdrachtgever: Wijzijn
Aannemer: Schutte bouw

De uitdaging

De transformatie van deze 94 appartementen is deels gebouwd op bestaande winkelpanden. Het mooie aan dit project is dat het geheel modulair is gebouwd. Hierdoor is het een zeer vooruitstrevend bouwproject geworden waarbij onze duurzame productie mooi binnen de nieuwe richtlijnen van de huidige tijd past.

De oplossing

We hebben de 94 appartementen voorzien van mooie design badkamers met een luxe uitstraling. Door het gebruik van lichtgewicht materialen binnen onze eigen ontwikkelde prefab constructie hebben we het bouwproces aanzienlijk kunnen versnellen.

De aanpak

Door de duidelijke communicatie en de daadkrachtige voorbereiding van ons team werken we efficiënt, snel en duurzaam.

Door het gebruik van visuals ziet de klant van tevoren duidelijk hoe de badkamers eruit komen te zien en daardoor kunnen we met elkaar tot een mooi eindproduct komen.

Adviesgesprek aanvragen

Wat hebben we geleverd

We hebben in dit vooruitstrevende project 94 appartementen voorzien van mooie, praktische en efficiënt ingerichte badkamers. Opvallend detail is de modulaire bouw die in dit project als basis is genomen waardoor onze prefab constructies naadloos aansluiten op de wens van de opdrachtgever.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu