Logo Portisa

Project
Burenberg Leuven

Duurzaam wonen in stijl
Opdrachtgever: ION
Aannemer: Portisa

Groene oase

Burenberg Leuven is onderdeel van een grootschalig vastgoedproject dat het oude klooster nieuw leven inblaast. Hier, waar groen, ruimte en rust samenkomen, is het aangenaam wonen. Het project omvat een uitgestrekte centrale parktuin, collectieve tuinen en een ondergrondse parkeergarage, waardoor de site autoluw is. Het resultaat? Een klein paradijs in het hart van de stad. Verantwoord ontwikkeld!

 

Duurzaam werken

Dit project was niet alleen een toonbeeld van verantwoord bouwen en leven voor 2023, maar ook voor de vele jaren daarna. Duurzaamheid stond hoog in het vaandel, en dat is bij Portisa natuurlijk precies zo.

 

Standaardisatie en optimalisatie in de badkamers

Samen met de opdrachtgever hebben we gekeken naar standaardisatie en optimalisatie in de badkamers. Met de lessen die we hebben geleerd uit eerdere projecten, hebben we gezocht naar manieren om het nog beter te doen. We hebben samen met de opdrachtgever het gehele designproces doorlopen, waarbij er voor de opdrachtgever veel vrijheid was, bijvoorbeeld in de keuze voor kleur. Het resultaat? Een perfecte combinatie van stijlvol design en praktische optimalisatie, tot stand gekomen door teamwork en samenwerking.

 

Adviesgesprek aanvragen

Een duurzame en comfortabele leefomgeving

Met ons werk in Burenberg Leuven hebben we bijgedragen aan een duurzame en comfortabele leefomgeving voor de studenten van vandaag én morgen. Precies op de manier waar wij voor staan: efficiënt en duurzaam.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu