Project
De Beekse Bergen

120 badkamer voor een vakantiepark dierenpark
Opdrachtgever: Libema
Aannemer: Bouwgroep Goesten

Het project

Een vakantiepark waar allerlei exotische dieren rondlopen, voorzien van 120 badkamers? Gaaf!

De Beekse Bergen breidt uit en daar mochten wij ze bij helpen. Het ontwerp lag al klaar, wat heel luxe en uitgesproken was. Out of the box wensen, zoals natuurstenen bladen, maatwerk wastafelmeubels met keien waskommen en niet te vergeten, op maat gemaakte spiegels. Of wij dat in ons badkamersysteem konden integreren?! Natuurlijk!

 

De uitdaging

De wensen en eisen van het ontwerpteam waren niet mis. Het was dan ook een échte uitdaging om tot een goed design te komen. Tijdens de productie volgden er nog meer ontwerpwijzigingen. Het was nodig om onze flexibiliteit te tonen en het zo goed mogelijk te verwerken. En dat is gelukt.

Want wat was het een project! We zijn weer even goed uit onze comfortzone getrokken, maar we zijn trots dat we onze prefab badkamers met zo’n hoge standaard konden leveren. Niks is ons te gek! We gaan geen challenge uit de weg!

 

Ook een project voor Portisa?

Portisa bouwt prefab badkamers voor de woning- en utiliteitsbouw in Nederland en daarbuiten. Wij ontwikkelen prachtige prefab badkamers op maat. Onze opdrachtgevers hebben, samen met de architect, de volledige vrijheid de badkamers naar eigen smaak in te richten.

Kom vrijblijvend in contact met Portisa. Samen bespreken we de mogelijkheden

Adviesgesprek aanvragen

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu