Logo Portisa

Project
Huisvesting vluchtelingen

Snel schakelen en leveren voor de vluchtelingenopvang
Opdrachtgever: Nederlandse Overheid
Aannemer: De Loo Verhuur

Het Project

Het was niet de vraag ‘hoe ziet het eruit’ en ‘welke kleur’? Nee, pragmatisch: wat heb je liggen?! En hoe snel kunnen jullie produceren en installeren?! Dat was het verzoek van de organisatie van de nieuwe vluchtelingenopvang in Gorinchem.

In samenwerking met De Loo Verhuur konden we snel korte klappen maken! Binnen 4 weken tijd hebben wij 12 prefab badkamers geregeld. Met dank aan teamwerk en onze eigen voorraad en restmaterialen!

 

Jaar: 2022

Geleverd: 12 badkamers

Een mooi doel

Als je zo’n vraag krijgt, dan zet je een stapje extra. We hebben onze schouders eronder gezet, want Portisa steunt dit doel enorm. Iedereen heeft recht op sanitaire voorzieningen. En zeker als je gedwongen wordt om je land te ontvluchten en ontheemd raakt. We zijn trots dat we hier een steentje aan bij konden dragen!

Ook een project voor Portisa?

Portisa bouwt prefab badkamers voor de woning- en utiliteitsbouw in Nederland en daarbuiten. Wij ontwikkelen prachtige prefab badkamers op maat. Onze opdrachtgevers hebben, samen met de architect, de volledige vrijheid de badkamers naar eigen smaak in te richten.

Kom vrijblijvend in contact met Portisa. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2024 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu