Logo Portisa

Project
Statenhof Leiderdorp

206 studenten appartementen
Opdrachtgever: Citystone
Aannemer: Regiobouw

De uitdaging

Een ouder kantoorpand wat volledig getransformeerd is naar 206 studenten appartementen.

De uitdaging zat hem in dit project vooral in het logistieke gedeelte om alle materialen in dit gebouw te krijgen en wel de basis van de Prefab constructie te behouden. Gelukkig hebben we al eerder samengewerkt met Regiobouw en konden we hierdoor met het gehele team met veel plezier deze uitdaging aangaan.

De oplossing

Door de liftschachten te gebruiken, waar we zelf hijsmiddelen voor in hebben gezet, hebben we alle modulaire prefab constructie delen op de benodigde afdelingen gekregen.

Hierdoor is de duurzame constructie weten te behouden en hebben we binnen de tijdsplanning de installatie van de badkamers kunnen realiseren.

De aanpak

Door de brede kennis in ontwikkeling, bouw en logistiek hebben we in deze situatie een creatieve oplossing weten te bedenken om alles waar we voor staan ten uitvoer te brengen: duurzaam, efficiënt en flexibiliteit.

Adviesgesprek aanvragen

Wat hebben we geleverd

We hebben in dit project 206 studentenbadkamers opgeleverd van hoge kwaliteit. Door het gebruik van de stalen constructie, die volledig is bewerkt om corrosie tegen te gaan, is de sterkte en kwaliteit gewaarborgd.

Door het gebruik van onze unieke prefab lichtgewicht constructie brengen wij de bouwsnelheid omhoog, faalkosten naar beneden en tillen wij flexibiliteit en vrijheid in het ontwerp naar een hoger niveau.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu