Logo Portisa

Project
Laan van Meerdervoort Den Haag

De langste straat van Nederland in het hart van Den Haag!
Opdrachtgever: Camelot
Aannemer: Tetteroo

De uitdaging

In het voormalig pand van de ambassade zijn 46 huurwoningen gecreëerd voor het hoger segment. Deze woningen hadden dan ook een luxe uitstraling en meer fijne details dan bij een standaard huurwoning. De uitdaging van dit project was vooral de tijdsdruk in deze huidige woningmarkt.

Onze oplossing

Door onze eigen ontwikkelde prefab constructie reduceren we de productietijd ten opzichte van traditionele bouw. Hierdoor hebben we binnen de tijdslimiet de badkamers van hoge kwaliteit kunnen leveren en plaatsen. Doordat de productie van alle delen in eigen beheer plaatsvindt zijn we flexibel en is er vrijheid om snel te schakelen per ruimte.

Onze aanpak

Kennis en ervaring zijn in deze projecten onze kwaliteit. Hierdoor loopt het gehele proces van ontwerp tot directe plaatsing vlot en efficiënt.

Door het gebruikt van onze eigen ontwikkelde constructie werken we duurzaam, tijdbesparend en leveren we een hoge kwaliteit.

Adviesgesprek aanvragen

Geleverd

In dit project hebben we 46 mooie badkamers met een apart toilet geleverd. Beide ruimte zijn voorzien van luxe details en accessoires.

Ook deze badkamers passen helemaal in de stijl van de chique bouwstijl en omgeving.

Leuk detail in dit project is dat de Laan van Meerdervoort de langste straat van Nederland is in het hart van Den Haag.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu