Project
Mercure Hotel Han Sur Lesse

Tijdloos comfort aan het water
Opdrachtgever: B&C
Aannemer: Portisa

Met recht vier sterren

Dit hotel verwelkomt gasten met ultramoderne kamers, een prachtig binnenzwembad en een professionele service, allemaal gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Bij binnenkomst omarmt het hotel je met een warme sfeer en een gevoel van ontspanning te midden van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

 

De uitdaging

Naast het niet stiekem een duik nemen in het binnenzwembad, was dit vooral het Ardennen gevoel laten doordringen tot in de badkamers. Met aardse tinten, houten details en een decor dat de natuurlijke omgeving weerspiegelt, hebben we 114 badkamers gerealiseerd die perfect passen bij de uitstraling van het hotel. Ondanks de uitdagingen tijdens de coronatijd hebben we de afronding en oplevering met uiterste zorg en precisie voltooid, waarbij we alle nodige veiligheidsmaatregelen hebben genomen.

 

Feedback gasten

De feedback van onze gasten spreekt voor zich: de badkamers dragen bij aan de algehele ervaring van luxe en comfort in het Mercure Hotel Han Sur Lesse. Met trots hebben we bijgedragen aan de positieve beoordelingen en het versterken van de reputatie van dit prachtige hotel als een toevluchtsoord van rust en comfort in de Belgische Ardennen.

Adviesgesprek aanvragen

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu