Logo Portisa

Project
O’sea Oostende

Badkamers voor het leven 
Opdrachtgever: BAM Interbuild
Aannemer: Portisa

Nieuwe buurt

O'sea Oostende is een sprankelende nieuwe buurt die de charme van Oostende weerspiegelt met adembenemende appartementen, gezellige gezinswoningen en unieke assistentiewoningen. Gelegen aan de kust van België, biedt deze locatie een perfecte mix van modern comfort en de rust van de zee. Comfort en rust, die uiteraard ook terug dienen te komen in waar wij goed in zijn: de badkamerunits.

 

De uitdaging

Het was ons doel om badkamers te creëren die perfect passen bij de levensbestendige woningen van O'sea Oostende. We hebben de badkamers ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, zodat bewoners van alle leeftijden er probleemloos gebruik van kunnen maken, nu en in de toekomst. Elke badkamer is zorgvuldig geconstrueerd met stabiliteit en duurzaamheid als prioriteit, zodat bewoners tot in lengte van jaren kunnen genieten van een veilige en comfortabele badkamerervaring.

Bijdragen aan de levenskwaliteit en het welzijn

We zijn er trots op dat we met onze badkamers voor O'sea Oostende hebben mogen bijdragen aan de levenskwaliteit en het welzijn van de bewoners. Iedereen verdient het om op een prettige manier van zijn of haar oude dag te genieten toch?

Adviesgesprek aanvragen

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu