Logo Portisa

Project
Radisson Hotel Luik Centrum

Voor onze opdrachtgevers door het vuur
Opdrachtgever: PB&A
Aannemer: Portisa

Scandinavisch ontwerp

Of het nu voor zaken of plezier is, bij het Radisson Hotel Luik Centrum ervaren gasten comfort en gemak. Gelegen op een steenworp afstand van de vele historische en culturele bezienswaardigheden van Luik, biedt dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf. En deze perfectie moet natuurlijk terugkomen in de badkamers van de 96 kamers en suites, gekenmerkt door gestroomlijnd Scandinavisch ontwerp en attente details.

 

De uitdaging

Net toen we op het punt stonden om op te leveren, stelden onverwachte gebeurtenissen ons op de proef. Tijdens de kerstvakantie brak er brand uit op de vierde etage, waarbij 16 badkamers verloren gingen. In een race tegen de klok hebben we 16 nieuwe badkamers gebouwd en 4 badkamers kunnen redden en renoveren. Met vastberadenheid en snelheid hebben we nieuwe units geleverd, zodat we zo snel mogelijk weer naar de oplevering konden gaan.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn: prachtige luxe kamers en suites, elk voorzien van een badkamer die het Scandinavische ontwerp weerspiegelt waar het hotel om bekend staat. Ondanks de tegenslagen hebben we vastgehouden aan onze belofte van kwaliteit en service, en zijn we er trots op dat we bij kunnen dragen aan een onvergetelijk verblijf in het hart van Luik.

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu