Project
Ramada Apollo Amsterdam

494 Prefab badkamers voor een hotel met 16 verdiepingen
Opdrachtgever: Vastint
Aannemer: BAM

De uitdaging

In deze uitdaging – die we samen aangegaan zijn met BAM in opdracht van Vastint – hebben we 494 Prefab badkamers geleverd voor de transitie van een voormalig kantoorpand naar een nieuw hotel met 16 verdiepingen.

De grootste uitdaging in dit project was de logistiek en de tijdsdruk in samenwerking met de aannemer.

De oplossing

Door een ritssluiting in de gevel te creëren hebben we de prefab badkamers in een grote zeecontainer naar binnen kunnen laden.

Door deze creatieve en verantwoorde oplossing hebben we de badkamers volledig klaar voor installatie kunnen leveren. Hierdoor hebben we duurzaam en binnen een versnelde productietijd alle badkamers kunnen leveren. Onze unieke, eigen ontwikkelde prefab constructie reduceert hiermee de bouwtijd niet alleen maar voorkomt ook faalkosten. Hiermee is Prefab bouwen via Portisa niet alleen efficiënt maar ook financieel aantrekkelijk.

Onze aanpak

In samenwerking met ZZDP architecten hebben we mee kunnen denken in de ontwerpfase, waardoor we de tijd en kosten zo efficiënt mogelijk hebben kunnen benutten en in kunnen zetten.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief sterke materialen die door de optimale prefab constructie efficiënt worden geplaatst.  Door de ervaring en kennis binnen het bedrijf is alles aanwezig om snel te schakelen tijden het gehele proces.

Adviesgesprek aanvragen

Wat hebben we geleverd

In deze transformatie van oud kantoorpand naar nieuw hotel hebben we 494 badkamers geleverd en gemonteerd in 16 weken tijd, waarbij uit onderzoek van Bureau Bouwkunde uit Rotterdam ook blijkt dat we een financiële besparing hebben gerealiseerd van 10%.

Alle badkamers hebben de uitstraling die je mag verwachten bij een 4 sterren hotel en voorzien van alle luxe die daarbij horen.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu