Project
Recreatiepark Jabbeke Klein Strand

Tijdloos comfort aan het water
Opdrachtgever: B&C
Aannemer: Portisa

De uitdaging

Na de succesvolle oplevering van de units voor Ibis Jabbeke, was het tijd om onze aandacht te richten op de achterburen: Recreatiepark Jabbeke Klein Strand. Gelegen op een strategische toplocatie tussen Gent, Brugge en Antwerpen, en op een steenworp afstand van het strand, biedt het park alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Met een meer als middelpunt, is het een ware oase van rust en recreatie.

 

De opdracht: ontwerp onderhoudsvriendelijke en propere badkamers

Opdrachtgever B&C gaf ons de uitdaging om units te leveren voor twee vakantieblokken, verdeeld over fase 1 in 2017 en fase 2 in 2018. Onze taak? Het ontwerpen van onderhoudsvriendelijke en propere badkamers die passen bij de tijdloze esthetiek van het park. Geen fratsen, maar een design dat jarenlang mee kan gaan zonder aan charme in te boeten.

 

Sfeer

Recreatiepark Jabbeke Klein Strand is niet alleen een plek om te verblijven, maar een bestemming op zich. Met een scala aan faciliteiten, waaronder een eigen terras, watersportmogelijkheden, petanquebanen en een restaurant, biedt het park alles wat gasten nodig hebben voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. En met de nabijheid van Brugge, Gent en de Westhoek, is het de ideale uitvalsbasis om de schoonheid van België te verkennen.

Adviesgesprek aanvragen

Een gevoel van thuis weg van huis

Bij Portisa streven we ernaar om niet alleen functionaliteit te bieden, maar ook een gevoel van thuis weg van huis. Met onze tijdloze badkamerunits hebben we bijgedragen aan de comfortabele en gastvrije sfeer van Recreatiepark Jabbeke Klein Strand.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu