Logo Portisa

Project
Sint-Lodewijks College

Huisvesting van deze studenten
Opdrachtgever: Alheem Bouw
Aannemer: Architectengroep III

Het project  

In januari 2020 werd het gebouw bij het Sint-Lodewijkscollege dat voor huisvesting van studenten zorgde gesloopt, omdat het in slechte staat was. In ditzelfde jaar, hebben we een bijdrage mogen leveren aan de nieuwbouw, waardoor er nu weer 70 kamers beschikbaar zijn!

Oké, corona zorgde ervoor dat het iets minder sfeervol werken was dan normaal. We moesten afstand houden en de Belgische bouwplaatsen zijn een tijdje dicht geweest. Dankzij de goede samenwerking met projectleider Simon Devos en de rest van de teams, konden we op een goed tempo doorwerken.

 

Verschillende kamertypes

De kamers in dit internaat zijn onderverdeeld in ‘single kamers’, ‘broer- en zus kamers’ en mindervalidekamers. De sanitaire ruimtes in deze kamers zijn verschillend opgebouwd, maar wel in dezelfde stijl: basic, met een creatief tintje door de LED in het plafond.

We zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan de huisvesting van deze studenten. Even trots zijn we op het feit dat we met Alheem Bouw nóg twee internaten mogen voorzien van onze prefab badkamers. Zowel het Sint-Lodewijscollege als Alheem Bouw en de architectengroep zijn tevreden over de samenwerking: dat smaakt naar meer!

 

Tevredenheid

Zoals op de website van onze opdrachtgever Alheem Bouw te zien, is het Sint-Lodewijkscollege tevreden over de samenwerking. Meer informatie over het internaat zelf, waar ook leerlingen van andere scholen welkom zijn, is hier te vinden.

Adviesgesprek aanvragen

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu