Logo Portisa

Project
Stationsplein 1 Den Haag

Van belastingkantoor naar studentencomplex
Opdrachtgever: Geste Groep
Aannemer: Van Zanen Bouw, KOW Architecten

De omgeving

Oh, oh, Den Haag. Mooie stad, achter de duinen. De Schilderswijk, de Lange Poten en het Plein.
Een mooie stad is het zeker! En met de Schilderswijk hebben we mooi kennisgemaakt voor dit project. Want midden in deze wijk, waar geen bouwplaats te bekennen was, mochten we aan de bak voor een transformatieproject: van belastingkantoor naar studentencomplex.

Het voordeel van prefab

Een groot voordeel van prefab en onze manier van werken is natuurlijk snelheid en de combinatie hiervan met kwaliteit. Toen het belastingkantoor helemaal gestript was, duurde het nog 7 maanden voordat de studenten hun intrek zouden nemen. Snelheid was dus nodig en daarnaast was duurzaamheid ook toen al enorm belangrijk. Voor beide doeleinden is Portisa natuurlijk dé partij: we werken snel en beperken afval. Daarnaast gaan onze badkamers lang mee.

 

Het project

‘Bouwen op een postzegel’, noemen we dit in jargon. Zonder bouwplaats en mét haast, is het cruciaal om de logistieke coördinatie optimaal op orde te hebben. Door de goede voorbereiding en de vlotte samenwerking met onze partners, hebben we in zeven maanden alle badkamers kunnen realiseren.

In het kader van duurzaamheid, zijn we recent teruggekeerd naar dit project om te kijken of Den Haag nog steeds een mooie stad achter de duinen was. In studentenkamers wordt geleefd, zeker in de badkamers. Toen we al onze badkamers van een flinke poetsbeurt hadden voorzien, zagen ze er weer als nieuw uit (zie foto)! Dus wat bleek: we konden snel werken, afval reduceren en de badkamers zijn écht duurzaam!

Mochten er klanten dit lezen en denken: kom bij ons ook schoonmaken! Stuur vooral even een mailtje.

Adviesgesprek aanvragen

Ook een project voor Portisa?

Portisa bouwt prefab badkamers voor de woning- en utiliteitsbouw in Nederland en daarbuiten. Wij ontwikkelen prachtige prefab badkamers op maat. Onze opdrachtgevers hebben, samen met de architect, de volledige vrijheid de badkamers naar eigen smaak in te richten.

Kom vrijblijvend in contact met Portisa. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2024 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu