Project
Trompstraat 's Gravenhage

71 appartementen voorzien van prefab badkamers
Opdrachtgever: NU project ontwikkeling
Aannemer: Tetteroo

De uitdaging

In dit project hebben we 71 appartementen mogen voorzien van onze prefab badkamer constructie. Voor aannemer Tetteroo de eerste keer dat deze in aanmerking kwam met de Prefab badkamers van Portisa. Hierdoor was onze manier van meedenken en denken in mogelijkheden een positieve verassing in dit uitdagende project.

De oplossing

Tijdens de transformatie bleek het voor 11 van de 71 appartementen niet mogelijk om alles volledig prefab te leveren en plaatsen. Door de korte lijnen en de mogelijkheid om snel te schakelen, doordat de productie in eigen beheer plaatsvindt, hebben we van deze 11 appartementen de badkamers op locatie gebouwd.

Onze aanpak

In dit project stond het meedenken en open communicatie centraal. Hierdoor konden we onvoorziene omstandigheden snel en direct oppikken en daar flexibel mee omgaan.

We denken mee met de aannemer en de opdrachtgever en hebben hierdoor deze 71 badkamers en toiletruimte binnen korte tijd kunnen produceren en leveren.

Door ons unieke concept reduceren we de doorlooptijd van projecten aanzienlijk ten opzichte van de traditionele bouw. Dit is niet alleen voordelig voor de bouwtijd, maar ook financieel zitten hier grote voordelen aan.

Aannemersbedrijf Tetteroo was hierdoor zo enthousiast geworden dat we snel daarna nog een mooi project met elkaar op hebben kunnen pakken.

Adviesgesprek aanvragen

Wat hebben we geleverd

Door de duurzaamheid van onze producten en de luxe kwalitatieve uitstraling waren de nieuwe bewoners onder de indruk van de geleverde badkamers en toiletten.

Precies wat past bij de bouw van deze mooie, strakke en moderne appartementen.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu