Logo Portisa

Project
Vakantiepark Oostappen

Verfrissende vernieuwing
Opdrachtgever: B&C Jabbeke
Aannemer: Opgeleverd: 65 units

De uitdaging

In Belgisch-Limburg kregen we een uitdagende opdracht: 65 units voor Vakantiepark Oostappen, voorheen bekend als Vakantiepark Hengelhoef. Gelegen in een betoverend bosrijk gebied, was het park op zoek naar passende badkamer units. Onze taak? Het leveren van badkamers die perfect pasten bij de kwaliteit die het park wilde uitstralen.

 

 

 

Passend bij de ambiance van het park

In opdracht van B&C Jabbeke hebben we badkamers gecreëerd die niet alleen esthetisch aansloten bij de ambiance van het park, maar ook praktisch en duurzaam waren. Op speciaal verzoek hebben we de schachten zelfs 60 minuten brandwerend gemaakt.

 

Meedenken

Onze prefab-aanpak zorgde ervoor dat we minimale verstoring veroorzaakten, zowel voor de gasten als voor de natuurlijke omgeving. Door onze efficiënte werkwijze konden we transportbewegingen tot een minimum beperken, waardoor de natuurlijke schoonheid van het gebied behouden bleef.

 

Adviesgesprek aanvragen
No ACF gallery field data found

Het resultaat

Een vakantiepark dat weer tot leven is gebracht, met vernieuwde units die voldoen aan de hoogste normen van comfort en stijl. Bij Portisa maken we dromen werkelijkheid, zelfs te midden van de meest veeleisende omstandigheden.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu