Logo Portisa

Project
Verschillende Ibis Hotels

Maatwerk in comfort
Opdrachtgever: B&C
Aannemer: Portisa

De uitdaging

Door de goede samenwerking in het verleden met B&C en onze dynamische manier van werken, hebben we alle units mogen leveren voor verschillende Ibis hotels. Ibis Jabbeke en Ibis Knokke en Ibis Waver vertrouwden op ons voor de levering van hun badkamerunits. Elk hotel had zijn eigen unieke stijl en specifieke vereisten, variërend van nieuwbouw tot renovatie.

 

Flexibiliteit en toewijding

Ibis heeft verschillende stijlen hotels. En daarom werd van ons flexibiliteit en toewijding verwacht. Voor Ibis budget (Jabbeke en Knokke) lag de focus op essentieel comfort tegen de beste prijs, terwijl voor gewoon Ibis (Waver) het accent lag op optimaal genieten binnen het budget.

 

De aanpak

Of het nu ging om budget of stijl, we waren in staat om voor elk Ibis hotel de perfecte badkamerunits te leveren. Onze ervaring stelde ons in staat om precies aan te sluiten bij de specifieke eisen van elke Ibis-lijn, van functionele efficiëntie tot esthetische pracht.

 

Adviesgesprek aanvragen

Overtreffen van klantverwachtingen

Bij Portisa geloven we dat elk project, groot of klein, een kans biedt om onze expertise te tonen en de verwachtingen van onze klanten minimaal na te komen en het liefst te overtreffen. Met trots hebben we bijgedragen aan de comfortabele en stijlvolle ervaring van de gasten in de verschillende Ibis hotels. Ondanks de verschillen, hadden de hotels één ding gemeen: ze waren blij met hun badkamers. En wij ook!

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu