Logo Portisa

Project
Yust Antwerpen

Vloeropbouw van 2 cm bij de toiletruimtes
Opdrachtgever: Gands
Aannemer: Vanhout

De uitdaging

Een nieuw concept op de woningmarkt, namelijk woningen tussen hotel en wonen in. Een uitdaging om deze tweedeling binnen 1 project met elkaar uit te werken.

Aan de ene kant een hostelachtige inrichting met kamers voor 8 personen en aan de andere kant luxe kamers voor langer verblijf.

De oplossing

Door de fijne samenwerking met aannemer van Hout en Ontwikkelaar Gans is ervoor gekozen om alle badkamers en toiletruimtes apart te creëren. Uiteraard zijn beide sanitaire voorzieningen prefab geproduceerd in eigen beheer met onze unieke lichtgewicht constructie van hoge kwaliteit.

Onze aanpak

Doordat de productie in onze eigen werkplaats plaatsvindt, hebben we de productietijd snel en efficiënt kunnen beheren.

Hierdoor kunnen we snel schakelen bij onverwachte uitdagingen in het bouwproces van de aannemer. In dit project hebben we daardoor een staalframe concept gebruikt en een vloeropbouw van 2 cm kunnen creëren bij de toiletruimtes toen bij aanvang van de werkzaamheden dit nodig bleek te zijn. Deze flexibiliteit is een van de voordelen van Prefab bouwen volgens onze eigen ontwikkelde constructie.

Adviesgesprek aanvragen

Wat hebben we geleverd

In de hostelruimte van het pand hebben we zowel de toiletruimte als de badkamers geleverd in de kleur zwart. Door de jarenlange kennis en ervaring binnen Portisa hebben we deze 2 ruimte zo in kunnen richten dat het ruimtelijk aanvoelt ook al is de oppervlakte beperkt.

In het gedeelte voor langer verblijf is alles uitgevoerd in het wit. Inclusief witte accessoires en witte kranen.

Hierdoor krijgt het geheel een luxere uitstraling.

Adres

Kaatsbaan 10
4209 AD Schelluinen
Nederland
Tel. 0031 (0)183- 64 05 21
Mail: info@portisa.eu

Op de hoogte blijven?

    @ 2022 Portisa - Privacy VerklaringAlgemene voorwaarden
    crossmenu